Individuele cursus voor ZZP'ers

Eigen cursus op maat

Omdat niet iedereen tijd heeft op de opgegeven data is het nu ook mogelijk om individuele lessen te volgen. De studiekosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting als je de cursus voor jouw werkzaamheden volgt (drempelbedrag is € 250).

Locatie

Voor 1 op 1 les is er een rustige ruimte met beamer beschikbaar in het kantoorgebouw op het Colijnplein 12a in Den Haag (naast het winkelcentrum De Savornin Lohmanplein). Wifi, koffie of thee zijn er gratis te verkrijgen. Tevens is er een lift en wachtkamer aanwezig en kun je voor de deur gratis parkeren.

Hoe vaak

Voor een individuele cursus kun je kiezen uit 3 middagen x 2,5 uur of 2 middagen x 3 uur. Dat kan op een woensdag, donderdag of eventueel in het weekend plaatsvinden. Natuurlijk zit er tijdens de lessen ook een pauze bij. In de vroege ochtend of in de avond wordt er geen les gegeven. Het is de bedoeling om één keer per week de les te volgen, tenzij er anders wordt overeengekomen.

Roken is in de ruimte niet toegestaan.

 

Hoe werkt het

Bij een individuele cursus bespreken wij eerst via email of telefoon waar je nu staat en wat jouw doel van de cursus is.  Vervolgens gaan wij plannen hoe vaak je wilt komen. Pas dan ontvang je de offerte, die je na goedkeuring dient te betalen. Omdat je waarschijnlijk ook  huiswerk moet maken is het belangrijk dat je tijd voor deze cursus hebt en voldoende gemotiveerd bent om te leren.

De cursussen zijn niet heel erg moeilijk, maar je krijgt wél veel informatie. Begrijp je iets niet of gaat het jou allemaal te snel dan kun je dat aangeven. De lesstof kan dan aangepast worden of je krijgt nogmaals uitleg. Je krijgt voldoende persoonlijke begeleiding.

Je ontvangt na de les een PDF-bestand met de inhoud van de cursus zodat je alles nog eens rustig door kunt lezen. Heb je nog vragen hierover dan kun je ze altijd stellen. Na afronding van de cursus kun je een certificaat van deelname ontvangen.

Wil je na de eerste cursus doorgaan met een andere cursus om jouw dienst te kunnen promoten dan ontvang ja als Oud-Cursist 10 % korting.

Welke cursussen kun je aanvragen

Op dit moment is het mogelijk om het volgende te leren:

 • Cursus webdesign met WordPress (Basis)
 • Cursus webdesign met WordPress en een Page Builder
 • Cursus webdesign met WordPress en E-commerce voor het bouwen van een webshop
 • Workshop Beveiliging van je computer

De volgende cursussen staan op de planning:

 • Videomarketing
 • Basis Optimalisatie website (SEO)
Kosten:

De kosten voor een individuele cursus zijn iets hoger dan voor een groepscursus. Je kunt deze als studiekosten bij de aangifte inkomstenbelasting aftrekken (drempel-bedrag is € 250). Ben je geen ZZP’er, maar werknemer? Dan wil jouw werkgever wellicht meebetalen als je hierdoor beter werk op de arbeidsplaats kunt verrichten.

Wat zijn de vereisten voor het volgen van een individuele cursus:

 • Je beschikt over een goedwerkende laptop met wifi voor de cursus
 • Bij voorkeur heb je al een eigen webruimte waarop wij WordPress kunnen installeren
 • Je hebt enige basiskennis van de computer
 • Je kunt op tijd komen en tot het einde blijven (de lesstof wordt namelijk afgestemd op de beschikbare tijd)
 • Je kunt jouw mobieltje tijdens de les met rust laten zodat wij niet gestoord worden
 Bij niet tijdig verschijnen zul je thuis meer moeten lezen om de les in te halen. De lessen kunnen op de dag zelf niet uitlopen, ook al kan er altijd eens iets tussen komen.
Colijnplein 12 a, eerste etage bij VITAAL
Individuele WordPress lessen in Den Haag

Gegevens

NOS-DESIGN (tevens MijnCoach)is van Natalia O.Schwermer. KvK-nr:27309359

Puccinistr.85, 2551 LK Den Haag

Bel

Heb je interesse voor een cursus op maat bel dan tussen 11-19 uur.

E-mail

Wil je graag e-mailen? Binnen 24 uur krijg je een antwoord. Vraag wat je wilt vragen.