Cursus WordPress met een Page Builder in Den Haag

Heb je altijd al zelf een eigen website willen bouwen? Dit is nu mogelijk! In deze 3- delige cursus van  2,5 uur per keer en de optie voor extra persoonlijke begeleiding leer je hoe je een moderne, zakelijke WordPress site kunt maken zonder enige programmeerkennis!  Je leert om te gaan met een moderne Page Builder en wat er allemaal mogelijk is. Na de cursus weet je hoe je een moderne website met een Drag en Drop systeem maakt en onderhoudt.

Meer informatie

Deze cursus is geschikt voor elke ZZP'er die een eigen website wil bouwen en niet (meer) afhankelijk wil zijn van een webdesigner. Ook niet-ZZP'ers zijn uiteraard welkom om mee te doen. Je beheerst enige basiskennis van WordPress en beschikt over een laptop met wifi die je mee kunt nemen. Ook heb je bij voorkeur de beschikking over een betaalde webruimte waarop je jouw WordPress-installatie kunt uitvoeren.
De kosten voor deze cursus zijn slechts € 350.00 exclusief BTW. In veel gevallen kan de investering bij de belastingaangifte als scholingsuitgave worden afgetrokken. Je kunt een certificaat ontvangen na afronding van de cursus.

De locatie voor deze WP-cursus

De cursus wordt gehouden op het Colijnplein 12 a in Den Haag op de 1e etage van Vitaal. Dit is een andere ruimte dan eerst omdat de groepen vooreerst klein zullen blijven en deze ruimte ook heel geschikt is voor dit soort cursus. Hier hebben wij beschikking over een gezellige ruimte met 2 tafels, wifi, koffie of thee en een groot beeldscherm.

 

Groot beeldscherm

Live meekijken

Tijdens de lessen kun je rechtstreeks meekijken op een grote platte scherm aan de muur.  Zo kun je meteen op jouw laptop je eigen website opzetten.

Leuke ruimte

Mooie ruimte

De ruimte is niet klein, maar wij geven de voorkeur aan een kleine setting met maximaal 5 personen om volledige aandacht te kunnen geven. Vragen stellen mag altijd.

Mooie buurt

Strand

Het Colijnplein 12 a bevindt zich vlakbij de duinen en het strand aan de Savornin Lohmanlaan. Het openbare vervoer stopt bijna voor de deur en men kan er gratis parkeren.

info cursus

Inhoud webdesigncursus

 1. Keuze domeinnaam en hosting
 2. Installatie
 3. Setup WordPress en Page Builder
 4. Verkennen Page builder
 5. Pagina’s maken en berichten plaatsen
 6. Menu aanmaken
 7. Plugins leren kiezen en installeren
 8. Widgets gebruiken
 9. Website online plaatsen
 10. Optimalisatie en onderhoud
 11. Handige tips

Wie zit achter de cursus

Deze cursus wordt door Natalia O.Schwermer van NOS-DESIGN gegeven. Natalia houdt zich sinds het jaar 2000 dagelijks bezig met creatieve software en biedt daardoor ook diverse producten aan op het gebied van online marketing. Om haar service uit te breiden heeft zij nu besloten om via cursussen haar opgedane kennis door te geven aan mensen die hun service/product op internet meer onder de aandacht willen brengen. Natalia vindt het belangrijk dat haar informatie goed wordt opgenomen zodat je ook na de cursus nog weet hoe alles werkt. Daarom worden de lessen opgesplitst en niet binnen één dag in 8 uur gegeven, zoals vele andere docenten dit doen.

Bij succes zullen er later nog andere cursussen volgen op het gebied van marketing.  Denk dan aan videomarketing en SEO.  Kijk voor meer informatie op

www.nos-design.nl.

Natalia met tablet
logo fronteeers
logo nos-design

Bouw je eigen website

Geef je op voor deze interactieve WordPress cursus en bouw hierna zelfstandig  jouw eigen website. Persoonlijke begeleiding in het laatste half uur is in de cursus inbegrepen. Na de cursus kun je een certificaat ontvangen en en pdf bestand met alle informatie die aan bod kwam.

Nieuwe Tijden

Deze cursus zal op maandagen tussen 14 en 16.30 uur gegeven worden. (Evtl. kunnen de tijden nog aangepast worden!). Een nieuwe datum wordt binnenkort weer uitgezocht.

Cursuslocatie

Op de etage van Vitaal
Colijnplein 12a
2555 HA Den Haag

Aanmelden of iets vragen kan hier:

Tags