Basiscursus WordPress in Den Haag

Heb je altijd al zelf een eigen website willen bouwen? Dit is nu mogelijk! In deze 2- delige cursus van 3 uur per keer  en de optie voor extra persoonlijke begeleiding leer je hoe je een moderne, zakelijke WordPress site kunt maken zonder enige programmeerkennis!   Na de cursus weet je hoe je een moderne website maakt en onderhoudt.

Meer informatie

Deze cursus is geschikt voor elke ZZP'er die een eigen website wil bouwen en niet (meer) afhankelijk wil zijn van een webdesigner. Ook niet-ZZP'ers zijn uiteraard welkom om mee te doen. Je beheerst enige basiskennis op de computer en beschikt over een laptop met wifi die je mee kunt nemen. Ook heb je bij voorkeur de beschikking over een betaalde webruimte waarop je jouw WordPress-installatie kunt uitvoeren.
De kosten voor deze groepscursus zijn slechts € 280.00 exclusief BTW. In veel gevallen kan de investering bij de belastingaangifte als scholingsuitgave worden afgetrokken. Je kunt een certificaat ontvangen na afronding van de cursus.

wordpress cursus

De locatie voor deze WP-cursus

De cursus wordt gehouden op het Colijnplein 12a (Let op: Nieuwe locatie !). Hier hebben wij beschikking over een gezellige ruimte met tafels, wifi, koffie of thee en een groot beeldscherm.

 

Groot beeldscherm

Live meekijken

Tijdens de lessen kun je rechtstreeks meekijken op een grote platte scherm aan de muur. De stoelen gaan weg en er komen  2 tafels te staan.

Leuke ruimte

Mooie ruimte

De ruimte is niet klein, maar wij geven de voorkeur aan een kleine setting met maximaal 5 personen om volledige aandacht te kunnen geven.

Vlakbij strand

Erna doorwaaien

Het Colijnplein 12 a bevindt zich vlakbij het strand en winkelcentrum aan de Savornin Lohmanlaan. Het openbare vervoer stopt bijna voor de deur en anders kan men er nog gratis parkeren.

In deze cursus komt het volgende aan bod:

Inhoud webdesigncursus

 1. Keuze domeinnaam en hosting
 2. Installatie
 3. Setup WordPress
 4. Kennismaken met de nieuwe editor Gutenberg
 5. Pagina’s maken en berichten plaatsen
 6. Menu aanmaken
 7. Plugins leren kiezen en installeren
 8. Widgets gebruiken
 9. Website online plaatsen
 10. Optimalisatie en onderhoud
 11. Handige tips

Wie zit achter de cursus

Deze cursus wordt door Natalia O.Schwermer van NOS-DESIGN gegeven. Natalia houdt zich sinds het jaar 2000 dagelijks bezig met creatieve software en biedt daardoor ook diverse producten aan op het gebied van online marketing. Om haar service uit te breiden heeft zij nu besloten om via cursussen haar opgedane kennis door te geven aan mensen die hun service/product op internet meer onder de aandacht willen brengen. Natalia vindt het belangrijk dat haar informatie goed wordt opgenomen zodat je ook na de cursus nog weet hoe alles werkt. Daarom worden de lessen opgesplitst en niet binnen één dag in 8 uur gegeven, zoals vele andere docenten dit doen.

Bij succes zullen er later nog andere cursussen volgen op het gebied van marketing.  Denk dan aan videomarketing, SEO en het bouwen van een Webshop. Kijk voor meer informatie op

www.nos-design.nl.

Bouw je eigen website

Geef je op voor deze interactieve WordPress cursus en bouw hierna zelfstandig  jouw eigen website. Persoonlijke begeleiding in het laatste half uur is in de cursus inbegrepen. Na de cursus kun je een certificaat ontvangen en en pdf bestand met alle informatie die aan bod kwam.

Tijden

Deze cursus zal op aanvraag gegeven worden.

Cursuslocatie

Bij Vitaal
Colijnplein 12-a
2555HA Den Haag

Aanmelden of iets vragen kan hier: