Computercursus in Den Haag

Via NOS-DESIGN kun je diverse cursussen volgen om jouw kennis op het internet te verbreden en zelf jouw marketing te verzorgen. Deze cursussen worden in het algemeen over 2-3 middagen verdeeld zodat het leren leuk blijft.

Wie zit hier achter?

Natalia O.Schwermer is reeds vele jaren dagelijks met vernieuwende, creatieve software bezig die nuttig is als je zelf aan de slag wilt gaan om jouw dienst te promoten. Bij Natalia leer je specifieke dingen zoals webdesign met voornamelijk WordPress (=website maken, webshop opbouwen, met een Page Builder werken, nieuwe Gutenberg software leren kennen), Optimalisatie SEO (vindbaarheid via internet verbeteren) en in toekomst o.a. ook beveiliging van je WordPress website en videomarketing voor reclamedoeleinden.

Locaties:

Er zijn verschillende locaties in Den Haag mogelijk om een cursus te volgen. Tijdens de coronamaatregelen zoek ik een plek uit die voldoet aan de voorwaarden om voldoende afstand te nemen. Omdat wij in kleine groepen werken zal het volgen van een fysieke bijeenkomst weinig problemen opleveren, tenzij de maatregelen strenger worden.